Adviseur on demand

Je organisatie is te klein om een veiligheidskundige in dienst te hebben, maar te groot om alles rondom veiligheid zelf te kunnen regelen. Nu struint Julia van HR met klotsende oksels het internet af om een antwoord te vinden op die ene veiligheidsvraag. Ze vindt het niet fijn zich urenlang bezig te houden met zaken die niet binnen haar vakgebied vallen. De directeur heeft daar ook ‘geen tijd’ voor.

Daarom bieden wij een ‘Adviseur on demand’-abonnement aan. Hierbij word je gekoppeld aan een veiligheidskundige van vlees en bloed die via een LAT-relatie antwoord geeft op al je vragen.

Bovendien komt deze adviseur een aantal keren per jaar langs op locatie om er samen voor te zorgen dat je organisatie voldoet aan wet- en regelgeving en medewerkers zich zo veilig voelen als een pasgeboren baby in de armen van hun moeder. Weer een kopzorg minder als je ’s avonds in bed ligt te malen.

Nemen wij alles uit handen? Nee, juist niet. We gidsen je een jaar lang. Daarna evalueren we. Gaan we nog een jaartje door? Of zeg je: ‘Bedankt, vanaf hier kunnen we het zelf’?

Veel bedrijven hopen klanten door middel van een abonnement eeuwig aan zich te binden. Wij willen onszelf júist overbodig maken.

Waarom is dit abonnement iets voor jouw organisatie?

 1. Jouw medewerkers kunnen zich focussen op waar ze goed in zijn. Tijd en energie investeren in iets waar je geen verstand van hebt; wie wil dat nou? Nu is er altijd iemand met een antwoord op je prangende vragen omtrent Arbo en veiligheid.

 2. Je kunt voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Tragedies vermijden is niet in geld uit te drukken! Spijt is misschien wel het meest nare gevoel dat een mens kan ervaren. Al helemaal als je door jouw toedoen (lees: nalatigheid) iemands leven op z’n kop gooit.

 3. Alle werkplekinspecties verlopen soepeltjes en stressloos: dankzij onze ondersteuning heb je alles op orde én houd je het netjes bij. Ook zorgen we ervoor dat je het hele jaar op schema ligt voor de mogelijke (her)audit van je ISO- of CVA-certificering. Bespaar jezelf die chaos en paniek op het laatste moment. ’s Nachts lekker doorslapen. Heerlijk.

 4. Door maandelijks een standaard bedrag te betalen, hoef je niet met losse offertes en facturen te werken. Minder bureaucratisch geneuzel, hoezee! Ook ben je minder geld kwijt dan wanneer je een veiligheidskundige in dienst zou nemen.

 5. Geen incidenten op de werkvloer? Gefeliciteerd! Je bent je investering in het abonnement niet verloren, maar je hebt je zaken goed op orde (en misschien wel een beetje geluk). Heb je geen abonnement en gebeurt er iets omdat je aantoonbaar nalatig bent geweest, dan zit je diep in de problemen. Trek die portemonnee maar.

 6. Laat jij je ondersteunen, dan kom je goed beslagen ten ijs. Je laat zien dat je veiligheid serieus neemt. Iets wat niet alleen een positief effect heeft op je werknemers, maar ook nieuwe potentiële klanten kan aantrekken.


Horen wij een tijdje niets van jou omdat alles goed gaat? Dan willen we dat graag bevestigen door middel van een onaangekondigd locatiebezoek à la mystery shopping. Zo houden we je scherp!

Een adviseur on demand. Better be safe than sorry.

 • Geld
 • Kopzorgen
 • Kostbare energie die je kunt investeren in hobby’s of je geliefden
 • Papierwerk
 • Zweetoksels en klamme handjes
 • Gefrustreerde medewerkers
 • Wekelijkse huilbuien in het rommelhok
 • Dat slechte-nieuws-gesprek met het gezin van je medewerker die is verongelukt

      Dit abonnement is geschikt voor jou als …

 • Je organisatie valt onder klein-mkb.
 • Je geen veiligheidskundige in dienst hebt.
 • Je wilt leren hoe je veiligheid goed aanpakt.
 • Je de veiligheid van je werknemers belangrijk vindt.
 • Je wilt voldoen aan wet- en regelgeving.
 • Je je zaken graag op orde hebt.
 • Je ’s nachts zorgeloos wilt doorslapen.
 • Je geen bloed aan je handen wilt.

      Ons niet bellen als … 

 • Je liever de hele dag rondjes draait in je bureaustoel.
 • Je graag alles bij ons neerkwakt en je van alle verantwoordelijkheid wilt ontdoen.
 • Het je eigenlijk niet zo veel interesseert of je medewerkers veilig werken of niet, als jij maar genoeg poen verdient.
 • Je liever een smak geld neerlegt om een week voor de audit een veiligheidskundige in te huren, zodat die je rotzooi kan opruimen.
 • De wet- en regelgeving je koud laat.
 • Je zelf een veiligheidskundige in dienst hebt. Alhoewel …

Heb je een veiligheidskundige in dienst, maar kunnen zijn adviseer-skills nog wat aangescherpt worden? Check dan onze masterclass Veiligheidskundiger in 1 dag

Abonnementsvormen Adviseur on demand

Disclaimer: Wil je in aanmerking komen voor één van onderstaande abonnementsvormen? Dan is een sterke intrinsieke motivatie tot verbetering vereist.

€499

Per maand, gedurende één jaar

€1.199

Per maand, gedurende één jaar

€1.699

Per maand, gedurende één jaar

Het juiste abonnement kiezen

Heeft er niemand in je team diepgaand verstand van veiligheid? Kloot je zelf een beetje aan? Dat is vragen om problemen. Wil je ervan verzekerd zijn dat wet- en regelgeving geborgd is en je medewerkers geen gevaar lopen? Laat ons je coachen en ondersteunen.

We willen je geen abonnement aansmeren waar je de rest van je leven aan vastzit. We willen júist dat je ons na één jaar niet meer nodig hebt.

Iets voor jou? Laten we samen kijken welk abonnement het best bij jou aansluit.

Don't call us, we'll call you

Gegevens die je hier invult worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Ze worden per e-mail naar de verantwoordelijke binnen Veiligheidskundiger gestuurd. Je gegevens worden niet opgeslagen.