InspiratieBOOST

Veiligheidskundiger in 1 dag

Deze training is een inspirerende én leerzame manier om jouw bedrijf veiligheidskundiger te maken. Ideaal voor iedereen die leiding geeft aan veiligheid binnen een (project) organisatie. Wie de training volgt, beschikt aan het eind van de dag over een dosis enthousiasme én de juiste handvatten om van weerstand tégen verandering te gaan naar gedeeld eigenaarschap vóór verandering.

Wat komt er aan bod?
Onze eendaagse training op locatie ga je samen met max. 8 deelnemers aan de slag met thema’s als wet- en regelgeving en communicatie. De sfeer is informeel en opbouwend; het is alles behalve een standaard ‘luisterdag’ met overvolle notitieblokken. Veiligheidskunde is namelijk niet stoffig en ‘een moetje’, maar vooral leuk en interessant. Daarom kun je rekenen op een actieve trainingsdag vol rollenspellen en goede gesprekken. Zo ontdek je gaandeweg hoe je jouw team(s) kunt inspireren om verandering te realiseren en hoe je jouw project(en) zo veilig mogelijk kunt laten verlopen.

Meld je aan voor de inspiratieBOOST

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden voor 'Veiligheidskundiger in 1 dag'. Je krijgt van ons een bevestiging.

In het kader van de AVG willen we je melden dat wij de gegevens die je invult in het contactformulier enkel gebruiken om contact met je op te nemen. Gegevens worden niet opgeslagen en alleen per e-mail naar de verantwoordelijke binnen Veiligheidskundiger verstuurd.