Masterclass

Veiligheidskundiger in 1 dag

Fuck ups omtoveren in successen? Neem deel aan onze masterclass op locatie en ontdek hoe je dat voor elkaar krijgt. Of je nu veiligheidsdeskundige, preventiemedewerker, KAM-coördinator of leidinggevende bent: de skills die je tijdens deze inspirerende dag effectief leert inzetten, zijn onmisbaar voor je toekomstige triomfen.

Oké, en hoe gaan we dat doen?
Op je opleiding leerde je de regels, wij leren je het spel te spelen. Tijdens deze masterclass leer je hoe je jouw team kunt inspireren en die opwaartse spiraal kunt beklimmen. Don’t panic, je wordt niet gedwongen uren te luisteren naar een slaapverwekkende monoloog terwijl je driftig aantekeningen maakt.

We schudden het stoffige imago van veiligheidskunde af en onthullen haar boeiende kant. Samen ontleden we de categorieën kennis, inzicht, toepassing en attitude waarin we aan de slag gaan met de onderwerpen ‘weerstand tegen verandering’, ‘bewustwording’, ‘advies’ en ‘autoriteit’. Aan het eind van de dag ben jij veiligheidskundiger!

Investering: €499,- per persoon.

Hier moet ik bij zijn!

Bemachtig je plek voor de masterclass ‘Veiligheidskundiger in 1 dag’ door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt van ons een bevestiging in je mailbox.

Gegevens die je hier invult worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Ze worden per e-mail naar de verantwoordelijke binnen Veiligheidskundiger gestuurd. Je gegevens worden niet opgeslagen.